Bel ons0515 - 58 00 81

Facilitaire dienstverlening

Ontzorgen

Ons uitgangspunt als facilitaire dienstverlener is ontzorgen. Dat kan tot op elk gewenst niveau. Ons team levert maatwerk in de ondersteuning en onafhankelijke advisering aan scholen die met een intern of gefaciliteerd leermiddelenfonds werken. Dat geldt ook voor scholen die een overstap overwegen van extern naar intern. De ervaring heeft ons geleerd dat een leermiddelenfonds in eigen beheer zeker voordelen heeft: het kan leiden tot kwaliteitsverbetering en een aanzienlijke kostenbesparing.


Gefaciliteerd leermiddelenfonds

Wij bieden scholen met een gefaciliteerd leermiddelfonds logistieke en administratieve ondersteuning, onder andere bij het samenstellen van leermiddelpakketten in de zomervakantie, klaarzetten van digitale licenties voor leerlingen in de ELO en het repareren van gebruikte leermiddelen


Leermiddelfonds in eigen beheer

Scholen die het leermiddelfonds inmiddels in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij ondersteunen en adviseren bij alle werkzaamheden die voortvloeien uit de jaarlijks terugkerende zorg om iedere leerling van de juiste leermiddelen te voorzien. Onder meer met behulp van Bookmaster is het samenstellen van inkooplijsten, prognoses, voorraad en facturen geautomatiseerd. Het pakket is 24/7 beschikbaar en heeft het voordeel dat wij kunnen meekijken om vragen of problemen op te lossen maar ook werkzaamheden kunnen uitvoeren terwijl de school altijd in control blijft.


Verpakkingsmateriaal

Behalve het volledige logistieke traject en het transport kan OsingadeJong u ook van allerlei praktische zaken voorzien. Dat kan variëren van het leveren van dozen voor leermiddelpakketten tot kasten, tassen, isbn-scanners en herstelmateriaal.


Webshop op maat

Wat is er handiger dan uw leerlingen te wijzen op een eigen schoolwebshop waar juist die leermiddelen te koop zijn, die worden gebruikt op uw school. De leerling voert zijn niveau en leerjaar in en krijgt alleen die artikelen gepresenteerd die voor hem van toepassing zijn. Wij zorgen ervoor dat hij het voor het eind van schoolvakantie thuis afgeleverd krijgt. Geen gedoe meer in de les.


Voorraad

Wij beschikken over voldoende magazijnruimte om ook uw voorraad leermiddelen op te slaan. Met behulp van het softwarepakket Bookmaster blijft u altijd op hoogte van uw voorraad. Wij verzorgen (ook) het transport van en naar school.