Bel ons0515 - 58 00 81

Fulfilment

Voor uitgevers die zich uitsluitend willen richten op hun corebusiness –het uitgeven– is OsingadeJong met zijn scala aan diensten de ideale logistieke partner. OdJ verzorgt het gehele traject vanaf het moment dat uw uitgaven de drukkerij verlaten tot en met de aflevering bij uw klant. Zorgvuldig. Wereldwijd. Fulfilment ten top.

U bent als uitgever expert in het samenstellen en uitgeven van (educatieve) boeken, lesmateriaal en media voor het onderwijs. Onze expertise komt in beeld op het moment dat uw klant een bestelling doet. U geeft de order door via uw eigen webportal bij OdJ, maar we kunnen uw webshop ook rechtstreeks aansluiten op ons ordersysteem. Vanzelfsprekend kunt u de bestelling ook via mail aan uw accountmanager doorgeven.


Value Added Logistics

En terwijl u zich al weer richt op de volgende uitgave of in onderhandeling bent met een nieuwe klant, nemen wij de afhandeling van de bestelling van u over. Of het nu gaat om de begeleiding van een Print On Demand bestelling of een compleet product dat de drukkerij verlaat, wij zorgen voor de inslag, opslag, verzending of distributie van uw opdracht. Bestellingen kunnen bij ons worden geseald, voorzien van (nieuwe) ISBN- cq EAN labels, omgepakt, gelabeld en goed en veilig verpakt worden verzonden. Geheel volgens uw wensen. En eventueel regelen we ook de facturering voor u.