Bel ons0515 - 58 00 81

Vacature Management Assistent

Ben jij een proactieve Management Assistent die voldoening haalt uit het ondersteunen en ontzorgen van ons Management Team? Denk jij altijd een stap vooruit en in oplossingen en heb jij je zaakjes tot in de puntjes geregeld? Lees dan verder!

  

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt de directie en MT met de dagelijkse gang van zaken. Je zorgt ervoor dat alle afspraken goed genoteerd zijn en geen afspraak wordt vergeten. Je bereidt vergaderingen voor en notuleert tijdens deze vergaderingen. Alle inkomende en uitgaande correspondentie is tot in de puntjes verzorgd. Het behandelen, bewaken en verwerken van diverse informatie is aan jou toevertrouwd.

Je verricht diverse uitvoerende werkzaamheden, zoals taken omtrent assurantiën en pensioenen, verzorgen van mailingen, up-to-date houden van gegevens voor marketing en communicatiedoeleinden en administratieve werkzaamheden voor de tenderdesk zijn hier voorbeelden van.

 

Daarnaast zorg jij ervoor dat onze bezoekers goed ontvangen worden. Je organiseert bijeenkomsten en zorgt dat alles hieromtrent is geregeld. Jij ziet wat er speelt binnen de organisatie en bent bereid om bij te springen daar waar nodig.

 

Over jou

Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van Directiesecretaresse/ Managementassistent. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. Uiteraard beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je voelt je prettig bij een commerciële organisatie waarbij de lijnen kort zijn. Je bent een kei in plannen en organiseren, kunt goed samenwerken en gaat discreet met vertrouwelijke informatie om. Betrokkenheid bij de organisatie, accuratesse en een proactieve houding zijn cruciaal voor deze rol.
 

Over ons

OsingadeJong B.V. is een groeiend, dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met educatieve dienstverlening. Vanuit Makkum verzorgen wij voor onze klanten vrijwel alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een leermiddelfonds voor een VO school.

 

Ons aanbod

Een veelzijdige functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Vanuit ons pand aan de rand van het IJsselmeer in het Friese Makkum willen wij iedere dag het verschil maken richting klant. We zijn goed in wat we doen en als team trots op ons bedrijf!

 

  • Een veelzijdige functie met veel afwisseling in taken en verantwoordelijkheid
  • De kans om je te ontwikkelen in een werkomgeving bij een ambitieuze, groeiende organisatie
  • Een werkplek binnen een informeel bedrijf waar we houden van korte lijnen
  • Een passende beloning op basis van jouw werkervaring en opleiding
  • 24 vakantiedagen en deelname aan bedrijfspensioenregeling

 

Word onze nieuwe collega!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te sturen naar personeelszaken@osingadejong.nl. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Ellen de Valk via 0515-580081.