Bel ons0515 - 58 00 81

Vakantiewerk logistiek (vakantieperiode 2024)

Heb je zomervakantie & wil je geld verdienen?
Dit kan bij OsingadeJong. OsingadeJong is een jong en dynamisch bedrijf in de educatieve dienstverlening. In de zomerperiode zijn we vooral bezig met het innemen van boeken op locatie en het samenstellen van boekenpakketten voor het nieuwe schooljaar.

Omdat we heel veel pakketten moeten maken in een korte tijd, kunnen we hierbij wel wat hulp bij gebruiken. Ben je 15 jaar of ouder en wil je bij ons aan de slag? Meld je dan snel aan.

Je werkdag bestaat uit verschillende taken in de logistiek, zoals:

  • Uitpakken en controleren van de pallets met nieuwe boeken
  • Samenstellen van boekenpakketten
  • Sorteren van boekenpakketten
  • Tellen van magazijnvoorraden
  • Het verzamelen van boeken uit het magazijn voor de productie van de pakketten
  • En aan het begin van het zomerseizoen het onder begeleiding innemen van boeken op diverse scholen in het land (Tip! voor examenleerlingen)

Waarom werken bij OsingadeJong?
In de zomervakantie is het lekker druk en werken er dagelijks tot wel 100 vakantiekrachten bij ons. Het is ontzettend gezellig om met zijn allen aan de slag te gaan en te werken met leeftijdsgenoten. Daarnaast is het schoon werk en niet bijzonder zwaar. Aan het einde van de zomer wordt er een gezellige barbecue georganiseerd en bovendien is het strand van Makkum dichtbij.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur. We vragen een minimale beschikbaarheid van 2 aaneengesloten weken.

Maak kans op AirPods Pro
Tijdens je vakantiebaan kun je niet alleen geld verdienen, maar ook kans maken op een fantastische prijs! Werk minimaal twee weken achtereen en drie dagen per week en je maakt kans op een paar AirPods Pro ter waarde van 279 euro. Deze actie loopt van 1 mei tot 1 september 2024 en de winnaar wordt op de jaarlijkse barbecue bekend gemaakt. De algemene voorwaarden zijn op te vragen bij OsingadeJong.  

Salaris
Dus, ben je klaar om de eerste stappen te zetten in de wereld van werken? Bekijk dan jouw salaris en ontdek wat we te bieden hebben voor jou als vakantiemedewerker. Het salaris ligt maar liefst gemiddeld 22% hoger dan het minimumloon. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te bouwen aan een geweldige ervaring! Heb je al ervaring bij ons opgedaan en ben je nog onder de 18 jaar? Dan is er zelf een toeslag.

Bruto per uur incl. vakantiegeld en -uren
Logistiek
21 jaar en ouder
15,75
20 jaar
12,83
19 jaar
9,91
18 jaar
9,33
17 jaar
8,46
16 jaar
7,29
15 jaar
6,71

Heb je interesse in vakantiewerk bij OsingadeJong?
Ben je enthousiast? Meld je aan via het aanmeldformulier en geef hierin je beschikbaarheid op en dat je geïnteresseerd bent in de functie logistiek medewerker! Heb je vragen over de functie? Dan kan je ons mailen op het e-mailadres vakantiewerk@osingadejong.nl