Bel ons0515 - 58 00 81

Coronavirus

16-03-2020 13:00 uur

Digitale leermiddelen
Alles wijst er op dat er de komende periode een beroep zal worden gedaan op de digitale leermiddelen. Momenteel is er veel overleg met uitgevers om zo nodig extra digitaal lesmateriaal voor uw leerlingen beschikbaar te maken. Wij houden u indien nodig dagelijks op de hoogte van deze ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden die er gaan ontstaan.

Ongetwijfeld zal met de toename van het gebruik ook de vraag om ondersteuning stijgen. U kunt bij problemen met digitale leermiddelen op de reguliere wijze een melding aanmaken op bookmasterweb.nl via het menu “Digitale Leermiddelen -> Melding maken”. Dit is de meest efficiënte wijze om een eventueel probleem bij ons onder de aandacht te brengen. Wij pakken de melding binnen een uur op en zorgen ervoor dat het binnen afzienbare tijd wordt opgelost.


Distributie folio leermiddelen
Mochten er de komende weken voor (nieuwe) leerlingen nog boeken verzonden moeten worden, dan kan dit op verschillende manieren. We kunnen deze boeken naar school versturen, maar ook naar het huisadres van de leerling. Uiteraard is het ook mogelijk, indien gewenst, de verzending even tegen te houden. Omdat de lopende afspraken op alle scholen anders is, zullen we samen met u per situatie bepalen wat de best passende oplossing is.

Leermiddelentraject 2020-2021
Op dit moment zitten we in een cruciale fase ten aanzien van de voorbereiding van het schooljaar 2020-2021. In de komende weken moet de laatste hand gelegd worden aan de leermiddelenlijsten om ervoor te zorgen dat de leerlingen op tijd hun nieuwe boekenpakket ontvangen. Het zal een hele uitdaging worden, maar laten we er samen voor zorgen dat we de jaarkalender zo nauwkeurig mogelijk opvolgen. We zullen regelmatig contact met u zoeken om de voortgang te bewaken zodat uw leerlingen het nieuwe schooljaar geruisloos en vlot kunnen starten. 

Online Leermiddelen Muteren
Maakt u al gebruik van onze mogelijkheid om online te muteren? Deze tool is online (dus ook vanuit huis) beschikbaar. Vaksecties kunnen na het verkrijgen van een inlog eenvoudig inzicht krijgen in de huidige leermiddelenlijsten en de gewenste mutaties doorgeven. Een prachtige en gebruikersvriendelijke tool om het nieuwe schooljaar voor te bereiden, juist nu!
Maakt u nog geen gebruik van deze mogelijkheid, en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Afspraken en bereikbaarheid
Momenteel geldt dat we geen afspraken buiten de deur doen. Voor afspraken die al in de agenda staan, gaan we samen zoeken naar een oplossing om deze online of telefonisch door te laten gaan. Dit geldt ook voor eventuele nieuwe afspraken.

Uiteraard zijn we allemaal bereikbaar via telefoon, whatsapp of eventueel videochat. Uw vaste aanspreekpunten blijven hetzelfde. Zijn er vragen, onzekerheden of onduidelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via de gebruikelijke kanalen.