Bel ons0515 - 58 00 81

Vacature: logistiek medewerker (Fulltime)

Word jij enthousiast van een logistieke omgeving en wil jij je steentje bijdragen aan het onderwijs van morgen? Kom dan het logistieke team versterken bij OsingadeJong B.V.

Wat wij doen? Wij zorgen ervoor dat leerlingen op het voortgezet onderwijs in heel Nederland van leermiddelen worden voorzien. Zowel de boeken als de digitale leermiddelen worden door OsingadeJong uitgeleverd. Jij bent medeverantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van de dagelijkste werkzaamheden met betrekking tot de goederenontvangst, de goederenopslag, het voorraadbeheer en de productie en distributie van de boekenpakketten.

Je ontvangt leiding van de Logistiek Manager.

Waar jij je op gaat richten:

  • Plannen en coördineren van diverse logistieke werkzaamheden
  • Leidinggeven aan de vakantiewerkers
  • Rapporteren over diverse deelprocessen aan de logistiek manager
  • Bewaken en verbeteren van kwaliteit
  • Bewaken en borgen van de voorgang in het gehele logistieke proces
  • Aanspreekpunt zijn voor externen en voor collega’s van andere afdelingen in het geval van vragen of calamiteiten
  • Toezien op naleving van voorschriften m.b.t. geldende kwaliteits- en veiligheidseisen
  • Uitvoerende logistieke werkzaamheden

Over jou
Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding én (minimaal 3 jaar) ervaring in de logistieke sector. Je kunt als geen ander plannen en bent in staat om behendig de planning aan te passen daar waar nodig is. Jij vindt doorwerken in het hoogseizoen, van juni tot en met september, geen probleem. Je bent enthousiast, weet anderen te motiveren en houdt het overzicht. Je kent geen problemen, je hebt hooguit eens tekort aan oplossingen en je houdt je hoofd koel wanneer zich zo’n situatie voordoet.

Over ons
OsingadeJong is een dynamisch bedrijf met veel ambitie. Wij houden ons bezig met educatieve dienstverlening rondom leermiddelen. Vanuit het Friese Makkum faciliteren wij ons talent: alle voorkomende werkzaamheden bij het beheren van een leermiddelenfonds voor middelbare scholen. 

OsingadeJong groeit
Bij die groei horen steeds nieuwe kansen en uitdagingen. In een dynamische omgeving wordt het niet saai. Talent wordt herkend en er zijn volop kansen om je te ontwikkelen. De sfeer is informeel en de teamgeest is sterk. Een ideale plek om je carrière voort te zetten. Door de groei ontstaan er nieuwe interessante vacatures. Is dit jouw rol om het onderwijs van morgen te faciliteren? is dit jouw talent? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Word onze nieuwe collega!
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te sturen naar Ellen de Valk (e.devalk@osingadejong.nl).